La gran sorpresa

Des que vaig venir a viure aquí que només vaig a la platja a l’estiu. Em passo el dia en remull i intento no trepitjar gaire la sorra, em dona calor. Porto sempre el mateix banyador, tot i que la meva xicota em diu que me l’hauria de canviar. A mi m’agrada.

El sopar d’aquesta nit és especial. Porto deu anys amb aquesta noia. Ha estat el meu primer amor, i estic segur que no hi haurà cap més. Celebrem el nostre aniversari i hem quedat a la porta de casa seva.

Em sona l’alarma del mòbil. Haig d’anar a buscar el seu regal. Agafo el metro i vaig cap a Gràcia. He trobat el lloc perfecte per comprar el que haig de comprar. Fins i tot sé la seva mida. No vull que me l’emboliquin, vull posar-hi una sorpresa.

Arribo a casa i estic nerviós, tant que no he anat a la platja avui i això que m’he comprat un banyador. M’haig de posar la roba més adequada per avui, la tinc neta i planxada des de fa dos setmanes. Tot i que el cabell no ha quedat gaire bé de la dutxa, amb els productes que tinc faig meravelles i crec que he quedat maco per aquesta nit. M’he adonat que ja fa anys que tot el que faig, ho faig pensant en ella.

Obro la capsa amb el regal, és un anell. És l’anell perfecte com ella, amb una línia fina i un petit diamant. És senzill però ple de personalitat. Hi poso un petit escrit que he preparat per si no sé què dir al sopar.
DEJA UN COMENTARIO

Tu dirección de correo no se publicará


Comentar


Nombre

Email

Url